Home COMUNICATE DE PRESA Comunicat: România trece la versiunea 1.0.0! Concurs cu premii pentru grafica etichetei aniversare Alexandrion 1.0.0

Comunicat: România trece la versiunea 1.0.0! Concurs cu premii pentru grafica etichetei aniversare Alexandrion 1.0.0

0
34

Alexandrion Group pune la bătaie un premiu de 3.000 de euro pentru crearea designului capacului și a etichetei noii sticle Alexandrion 100-Ediție Specială.  Alexandrion Group se pregătește de sărbătoarea Centenarului Marii Uniri din 1 Decembri e 2018 începând cu prima zi de decembrie de anul acesta când se va alege noul design pentru capacul și pentru eticheta unui produs special, în ediție limitată, create de unul dintre tinerii designeri din România.
În perioada 20 septembrie-31 octombrie, Alexandrion Group organizează un concurs de design la care sunt invitați toți cei care cred în talentul lor și în schimbările extraordinare pe care le-a cunoscut România în ultimul secol.
La concurs se poate înscrie orice persoană fizică, cetățean român, care a împlinit 18 ani până la data de 20 septembrie 2017 și care respectă condițiile de înscriere completând în mod corespunzător și corect datele cerute pentru aceasta. În plus, candidatul trebuie să dețină un act de identitate valabil pentru identificare, validare și înmânarea premiului. Acesta , însă, nu trebuie să fie angajat, colaborator sau soț/soție, rudă sau afin până la gradul IV al persoanelor care, potrivit legii, au participat și participă la inițierea și derularea concursului din partea Alexandrion Group. 
Înscrierile se fac pe site-ul https://alexandrion100.ro/#/, la secțiunea special creată în acest sens. Pentru înscrierea lucrărilor în concurs, candidații trebuie să completeze datele corect, să rezolve brieful de concurs- acolo unde vor găsi și detaliile legate de necesitățile și specificul fiecărui design. După startul concursului, candidații pot să trimită întrebări despre brief. Toate întrebările trebuie trimise până la data de 28 octombrie, pe adresa contact@alexandrion100.ro sau prin mesaj pe pagina https://www.facebook.com/Alexandrion-297997073556073/.  Întrebările vor primi răspuns în maximum 3 zile de la data adresării.
Cum sigur lucrările vor fi extrem de numeroase, într-o primă etapă a concursului, acestea vor fi analizate de un juriu format din specialiști în marketing, design și reprezentanți ai Alexandrion Group:  Mădălina Neamu, Brand Manager Alexandrion, Marilena Andronic, NPD Manager Alexandrion, Ioanna Konstantinou, Global Brand Manager Alexandrion, Cosmin Baba, Creative Director Tuio, Evros Papadopoulos, Global Marketing Manager Alexandrion, Simona Popescu, Senior Brand Manager Alexandrion, Oana Măniuțiu, Graphic Designer Alexandrion. 
Membrii juriului vor selecta trei dintre lucrările participante, conform criteriilor specificate în regulament (originalitatea, relevanța și fezabilitatea designului),  iar acestea vor merge mai departe în etapa finală a concursului.
În cele din urmă, publicul va fi cel care va decide câștigătorul și automat noul design pentru sticla Alexandrion 100-Ediție Specială votând pe site-ul https://alexandrion100.ro/#/.
Premiul  cel mare în valoare de 3000 de Euro va fi câștigat la finalul competiției de autorul lucrării care a primit cele mai multe voturi.  50 de tricouri – ediție limitată România 1.0.0 – vor fi acordate prin tragere la sorți participanților la competiția de design.
Detaliile și regulamentul concursului sunt disponibile pe  https://alexandrion100.ro/#/ .
Despre Alexandrion Group:
Distileriile Alexandrion şi Distileriile SABER 1789, care, împreună, înglobează o istorie de peste 200 de ani în industria locală a băuturilor spirtoase, au creat unele dintre cele mai puternice brand-uri din România, recunoscute atât pe plan intern, cât şi internaţional pentru calitatea și rafinamentul lor. Portofoliul de produse proprii cuprinde toate categoriile de băuturi spirtoase cerute pe piață, inclusiv băuturi tradiţionale româneşti. Dintre acestea, cele mai cunoscute sunt Alexandrion 5* şi 7*, faimosul vinars Brâncoveanu XO, VS şi VSOP, Cava D’Oro, Vodka Alexander şi Vodka Kreskova, Afinata, Vişinata și Caisata Saber Premium, Saber Fructe de Pădure, Saber Coacăze Negre, dar şi alte produse care au asigurat companiei poziția de lider pe piața băuturilor spirtoase şi tradiţionale din România. Brandurile aflate sub umbrela Alexander (Alexander Vodka, Alexander Lemon şi Alexander Gin) au intrat în portofoliul companiei, prin achiziţie, la începutul anilor 2000.
Persoană de contact:
Mădălina Neamu
Brand Manager ALEXANDRION 
E-mail: madalina.neamu@alexandrion.ro
Alexandra Bajureanu
Specialist Relații Media
E-mail: alexandra.bajureanu@alexandrion.ro

Mediafax Comunicate

SURSA: Comunicate de presa gratuite – Director articole

Load More Related Articles
Load More By admin
Load More In COMUNICATE DE PRESA
Comments are closed.